Avui farem literalment honor al nom de la secció, Espais Comuns per parlar-nos d’un nou espai físic, amb, el MOB, Makers of Barcelona, amb seu a una antiga fàbrica tèxtil de l’Eixample i que ocupa uns mil metres quadrats que va obrir les seves portes el passat 29 de novembre.
Es tracta duna comunitat de col.laboració, per la creativitat, innovació i emprenedoria. És a dir, que situa en un mateix espai el món acadèmic i el món professional generant un ambient internacional i multidisciplinar. Des de la inauguració del MOB ja formen part de la comunitat 30 professionals del mon de l’arquitectura, la fotografia, el disseny, la gestió cultural i més de 30 alumnes d’universitats nord-americanes. El què fan és combinar els beneficis del coworking (compartir oficina amb professionals independents de diferents sectors) amb el co-learning, on el rol professor-alumne s’intercanvia …l’objectiu és esdevenir un centre multidisciplinari de networking i creació col.lectiva.
La seva promotora es diu Cecília Tham, és una arquitecta llicenciada a Harvard d’origen xinès. També parlem amb l’Arlina Mierlus, geek i activista per la tecnologia oberta.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *