Afegim una nova visió de Catalunya des d’Espanya. Avui, en conversa amb un periodista singular nascut a Bilbao, que va viure a Madrid i que resideix a Barcelona des de fa vuit anys. Un bloguer amb una trajectòria interessant: ha fet informació musical a Canal+, El País, Ya.com, o ADN, entre altres mitjans. En l’actualitat col·labora amb el programa “Hoy por hoy” de la cadena Ser. Format també en la gastronomia, a l’Escola Hoffmann, publica regularment articles força divertits a l’edició impresa de El País.
Com a bloguer, es va donar a conèixer amb “Ondakin”, un bloc gastronòmic d’èxit que va acabar publicant-se també a El País sota el nom “El Comidista”. És autor dels llibres “Las recetas de El Comidista” i “La cocina pop de El Comidista”, publicat recentment. Ell és Mikel López Iturriaga.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *