“Passar més gana que un mestre d’escola” una sentència que ha quedat inseria en la memòria col.lectiva… mestres que havien d’enfrontar-se a aules on convivien amb una cinquantena d’alumnes ben diferents, per edats i procedència; mestres que vivien sota mínims però que vivien alregrement la seva condició de transmissor de coneixement. Els models han canviat i els anys han transformat el model de classe magistral en en modern model rotllana on el mestre pren el paper de dinamitzador, és l’encarregat de fomentar la participació a l’aula. Els problemes ara en són uns altres.
Com cada setmana busquem assignatures pendents amb l’escriptora Imma Monsó. Avui mirem el passat, els mestres d’abans per fixar-nos en el present, els mestres d’ara.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *