Avui us parlarem de la primera Marató 2.0 de donants de sang que ha tingut lloc aquest divendres i dissabte al Palau Robert i la Diputació de Barcelona, així com també als hospitals de la Vall d’Hebron, Sant Pau i Clínic. Més de 2.700 persones van donar sang en aquesta marató que sota l’eslògan “Comparteix la teva sang” ha estat una gran festa de la donació que ha girat al voltant de les xarxes socials i el món digital.
Això s’ha fet palès, per exemple, amb l’ús que s’ha fet de les xarxes socials dies abans de la Marató ja que es podia reservar dia i hora a través d’internet per donar sang. Però no només per aquest motiu. També s’hi podia col.laborar difonent la necessitat de donar sang a través dels seus contactes de facebook o twitter o simplement, a través del correu electrònic.
L’Ajuntament de Barcelona, la Diputació, Creu Roja i la Federació de Donants de Sang col.laboren en aquesta iniciativa pionera que compta amb el suport de mig centenar d’organitzacions de referència que hi participen altruistament.
Parlem de tot plegat amb el Dr Lluís Puig, cap de la divisió de sang del Banc de Sang i Teixits i amb Antonio Becién, padrí i ambaixador de la marató i expert en projectes on-line.

Share →

One Response to Marató 2.0 de donants de sang

  1. […] nois. Ahir al matí em van convidar a participar al programa de ràdio Maneres de viure amb el Jordi Sacristán i la Montse Huguet, a La […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *