La Marta sempre havia volgut dedicar-se al món del cinema. Però quan hi va estar dins, vivint-lo dia a dia durant 12 anys, es va adonar que no era com ella s’ho havia imaginat. La vida nòmada, les jornades laborals llarguíssimes, la inestabilitat… la temptava més estar a prop dels seus i veure créixer aquell cadell de gos que havia acabat d’adoptar amb la seva parella. Un gosset ple de vida que li va permetre imaginar-se com seria una futura maternitat amb el cinema pel mig.
El que li venia de gust era una feina “normal”, una feina amb un horari, un sou a final de més … una feina d’administrativa. I mentre buscava, per apaivagar l’angoixa que li provocava sentir-se diferent i no encaixar en cap de les ofertes; va començar a explotar la seva vessant més creativa que es va materialitzar en la col.lecció Fauna i Flora de bijuteria i complements.
Com un hobby, sempre present, omplint-la per dins i per fora. El que la Marta feia amb les seves mans agradava als que l’envoltaven, al que es topaven amb les seves creacions a la xarxa. les comendes creixien a la mateixa velocitat que creixia la seva felicitat. Ella que la buscava darrera un ordinador i unes manetes de rellotge era incapaç d’adonar-se que el que cercava ja ho tenia.
Van ser els qui l’estimaven de veritat, els que creien en ella i les seves capacitats, que li van obrir els ulls. Des de setembre la Marta treballa més que mai però ha estat capaç de trobar el camí de la felicitat.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *