Afegim noves veus a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya. Avui conversant amb un periodista català que des de fa anys projecta la seva activitat professional des de Madrid.
La ràdio va ser el seu primer mitjà, fascinat per grans professionals com Luís del Olmo de qui diu haver aprés l’ofici. Format a ràdio Barcelona i dedicat professionalment al món el futbol, la seva veu serà un dels referents habituals en els famosos carrusels esportius de la Cadena Ser.
Temps després abandonarà la ràdio per integrar-se a l’equip d’esports de la televisió de pagament CANAL Plus, on temps després conduirà, al costat de Michael Robinson, el programa “EL dia despues” un repàs a l’actualitat futbolística del cap de setmana que esdevindria tot un referent en el tractament d’aquest tipus d’informació.
L’any 2004 abandona Canal Plus i s’incorpora novament a la ràdio. Un pas per televisió espanyola i des de 2008 director i presentador del programa PUNTO PELOTA, a Intereconomia TV, una molt singular tertúlia televisiva dedicada al futbol on diferents personatges polemitzen, viva i polèmicament sobre Madrid i Barça… des de Catalunya, una incòmode espectacle associat al que s’anomena “la caverna mediàtica”.
Conversem a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya amb el periodista, director i presentador del programa PUNTO PELOTA, JOSEP PEDREROL.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *