Darrera terúlia de l’any. Acabem el 2012, un any en el que mirat en perspectiva han passat moltes coses i a una velocitat quasi incontrolable. Per això ens agrada aturar-nos, mirar al nostre voltant a nosaltres mateixos. Observar d’on venim, on som per construir un futur viable. La nostra tertúlia és diferent a les altres, ja ho sabeu, tres mirades diferents sobre la mateixa realitat. Mirades anònimes que perfilen arguments, reflexions i opinions que neixen del que es viu.
Algú capaç d’il.lustrar amb el seu traç les paraules que altres escriuen és l’Agustí Comotto, un il.lustrador que va néixer a Buenos Aires però ja fa uns quants anys que viu i treballa a Catalunya. La seva passió per la història i l’actualitat el tenen atrapat a la tertulia de Maneres de viure.
També és amb nosaltres Joan Miquel Viadé, un navegant de la vida: filòsof, informàtic, artista plàstic, terapeuta de l’espai… s’ha deixat dur sempre pels impulsos, per la intuïció. Arriscar per viure, ser responsable de les pròpies decisions. Un home valent a qui no li ha fet por lluitar pels seus somnis.
I completa la tertúlia una dona que va deixar la psicologia clínica per l’escriptura: la Mariona Masferrer va exercir la psicologia durant 18 anys fins que un bon dia va veure clar que a ella el què li agradava era escriure. Des d’aleshores no ha parat. Escriu poesia, prosa i a més a més canta en un grup de Gospel.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *