La mentida ocupa bona part del darrer fragment que compartim amb el professor Sebastià Serrano, catedràtic de lingüística general i teoria de la comunicació a la Universitat de Barcelona, espai per on transita aquesta conversa. Mentida com un dels elements també necessaris en el procés d’evolució humana. Mentida practicada per totes les cultures i religions, mentida que ens ha fet créixer i que pels humans ha estat font d’avantatges.Sebastià Serrano desxifra alguna d’aquestes claus evolutives, sorgides de la comunicació, en un dels seus darrer llibres… “Del amor, la mentira y la persuasión” assaig editat per Destino i que es complementa amb un altre llibre “L’actitud positiva” d’Ara Llibres, píndoles de reflexió per comunicar-nos i viure millor.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *