Pel nostre convidat d’avui a l’espai Maneres de viure i pensar la felicitat és un sentiment de satisfacció amb la vida i la manera de viure general. Un ànim positiu i estable, sotmes als alt-i-baixos corresponents, però que manté un rumb més o menys continuat.
Aprenem una mica més sobre els secrets de la felicitat amb el psiquiatre Luís Rojas Marcos.
Luís Rojas Marcos és professor de psiquiatria a la Universitat de Nova York, ciutat a la que hi va arribar l’any 1968. Va ser cap dels serveis de salut mental de Nova York i director dels hospitals públics de la ciutat. Rojas Marcos és des de fa anys, un excel·lent divulgador de la felicitat, el benestar personal i la bona salut mental. Títols com “La fuerza del optimismo””La autoestima””Superar la adversidad” i “Corazon i Mente” (escrit conjuntament amb el cardiòleg Valení Fuster, formen part del catàleg d’imprescindibles publicats per Rojas Marcos. Avui ens presenta Los secretos de la Felicidad.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *