El creixent sentiment independentista que es viu actualment a Catalunya ha regenerat a Espanya la promoció d’un sentiment de rebuig a determinats productes catalans. Enguany el descens de vendes de cava català a Espanya sembla evident, però sembla que més pels efectes de la crisi que no pas per l’acció d’un boicot als nostres productes.
Avui volem afegir una nova Visió de Catalunya des d’Espanya per escoltar un català que viu a Madrid des de fa més de trenta anys. Hi arribava en plena transició política i social, a començament dels vuitanta, com a delegat del Grup Freixenet. En aquest temps el nostre convidat ha vist l’evolució de les relacions entre Catalunya i Espanya i ha viscut també les tensions generades per la política i els mitjans de comunicació sobre els comptes de beneficis de les empreses catalanes.
Parlem amb Joan Vaqué, com dèiem delegat del Grup Freixenet a Madrid.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *