En un acte auster i sobri celebrat dimecres al Parlament de Catalunya, Artur Mas i Oriol Junqueras, Convergència i Unió i Esquerra Republicana, signaven el pacte que ha de garantir l’estabilitat del govern català en l’actual legislatura. Un camí ambicions, amb l’horitzó immediat de la consulta sobre el dret a decidir el 2014, si les condicions ho fan possible, i amb el sotrac amenaçador d’una crisi que colpeja durament les finances públiques del país.
La visualització d’un moment històric en el relat contemporani d’aquest petit país, amb la certesa que el camí serà ple d’entrebancs i d’impediments. Venen temps difícils. Caldrà molta fermesa i convicció per mantenir el rumb marcat navegant per la dura realitat.
Mirem el moment des de la finestra gironina d’Antoni Puigverd…

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *