En Norberto podia haver estat un bon jugador de bàsquet, però des de ben menut sentia passió per un joc de cartes que practicava diàriament jugant-lo al bar amb adults; el bridge. Un joc de cartes amb baralla anglesa, de regles i estratègies complexes, del qual s’organitzen tornejos arreu del món, de forma individual però també a nivell de seleccions.
En Norberto és un reconegut campió internacional de bridge com jugador professional i com a representant de la selecció italiana d’aquest joc de taula considerat també com un esport de la ment. Un escollit en l’elit del bridge.
Viatja pel món, coneix famosos interessats pel bridge i viu tranquil, conscient que els anys el fan millor jugador i que queden moltes partides que jugar encara. Malgrat el pas del temps, en Norberto sent encara com se li dispara l’adrenalina cada cop que ha d’enfrontar-se al repte de guanyar una partida de bridge.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *