Aquesta setmana que deixem enrere un nou informe d’avaluació internacional posava en qüestió el nivell dels estudiants de Catalunya i Espanya en matèries com les matemàtiques… nois i noies amb assignatures pendents per sota de la mitjana europea. Un estudi més que confirma les dificultats d’un sistema que la política magreja amb ideologia en reformes com les que planteja el ministre Wert. Imma Monsó ens parla avui de Caos a les aules (Angle Editorial), un llibre d’Antoni Dalmases que denuncia el desmantellament del sistema públic, que es va anomenar “la reforma”, que és el què el ministre Wert voldria arreglar amb les seves particulars maniobres, Una reforma que va posar a les aules a nanos que o estaven al carrer o estaven cursant estudis d’FP cursant matèries més teòriques. Això va generar un seguit de problemes que Dalmases analitza en aquest llibre.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *