Aquest és el punt de partida del Diàlegs d’aquest mes de novembre. I és qu, en un moment en que la revolució digital ja ha entrat de ple en el món editorial; en un moment en que conviuen llibre digital i llbre de paper. Formats i suports diferents per diferents perfils de lectors… és de suposar. Però en tot cas és una convivència que ens fa plantejar moltes incògnites. La més important: És la literatura digital una amenaça o és una oportunitat?
Els dialogistes que ens acompanyen són: LAURA BORRÀS, professora de Teoria de la Literatura i Literatura Comparada de la UB. Ella ha dedicat bona part de la seva carrera a la recerca en l’àmbit de la literatura i la seva confluència amb la tecnologia. En aquesta línia, dirigeix el “Màster en Literatura en la era digital” a la Universitat de Barcelona. I és una de les investigadores del Grup de Recerca Hermeneia creat l’any 2000 on conflueixen diferents mirades a la literatura digital com a fenòmen revolucionari.També és amb nosaltres ANIOL RAFEL, un apassionat dels llibres, amb una llarga trajectòria en el món de l’edició. Finalment, s’ha decidit a crear la seva pròpia empresa, Edicions del Periscopi, apostant per bona literatura feta en català o traduïda al català.
Edicions del Periscopi, a més de la qualitat literària, aposta per una visió moderna i agosarada de la realitat. I, en principi, ho fan amb llibre físic, de paper. Tot i que no descarta editar en digital.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *