“La mentira os hará libres” és el títol de l’assaig publicat recentment pel politòleg i articulista FERNANDO VALLESPIN, una proposta didàctica que ens esperona a canviar radicalment la forma en que vivim la política i la democràcia en general. “La política és l’art de governar la humanitat a partir de l’engany” afirma en unes de les cites que recull aquest llibre.
La mentida en política, útil des de sempre, serveix en el moment actual per dissimular, segons l’autor, la incapacitat d’una classe política convertida finalment en uns simples gestors d’un sistema econòmic.
Afegim la veu de Fernando Vallespin, analista transgressor i realista, a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya. Un espai d’observació que ha estat desgranat en els seus articles a la premsa i del que en va prendre posició intel·lectual com un dels 300 signants d’un manifest crític amb la deriva independentista del President Mas i demanant una sortida negociada a la situació catalana per la vida federal.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *