En un dels trepidants diàlegs de la darrera creació televisiva d’Aaron Sorkin “The Newsroom“, la productora executiva de l’informatiu estrella de la cadena per cable ACN, Makenzie Machale, exclama que el segon més important per a una democràcia és una ciutadania ben informada. La nova sèrie de Sorkin, creador entre d’altres de serials de culte com “El ala oeste” o “Studio 60“, manifesta les debilitats d’un periodisme fal·laç i ataca amb duresa l’extremisme del sector més radical del partit republicà nord-americà, el Tea Party. “The Newsroom” esdevé una ficció pensada per a l’entreteniment que regenera la professió periodística i que amb tota seguretat despertarà vocacions professionals, un efecte que ja va provocar durant la dècada dels setanta un altra sèrie televisiva de periodistes com “Lou Grant“. Continuar llegint

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *