Per segon any consecutiu el programa s’emet en directe des del Mercat de la Concepció de Barcelona per seguir en directe i des de primera hora l’edició 2012 del Gran Recapte que organitza el Banc dels Aliments.

 Amb l’objectiu de transmetre i compartir aquest acte de solidaritat massiva en moments d’extrema dificultat com els que estem vivint, el programa Maneres de viure s’emetrà el proper dissabte 1 de novembre, en directe des del Mercat de la Concepció de Barcelona, un dels punts de recollida que el Banc dels Aliments distribueix per tot Catalunya amb motiu del Gran Recapte. Aquesta acció culmina el suport que un any més ofereix La Xarxa i els seus programes al Banc dels Aliments.

Des de les 8 del matí i fins les 11, Jordi Sacristán i tot l’equip i els col·laboradors compartiran tres hores de ràdio amb entrevistes i música en directe.

A les 8 conversem amb la Mercè Capdevila, la paradista més veterana del Mercat de la Concepció i  l’Elena Roig, la més jove del Mercat. El comentari des de La Finestra d’Antoni Puigverd. L’actualitat en un joc de paraules amb l’enginyer verbal John Leblog. A les 8’30 comparteixen taula al Mercat, Enric Morist coordinador de Creu Roja Catalunya, Fina Rubio, presidenta de la Fundació Surt i Antoni Sansalvador, president del Banc dels Aliments.  A les 9, no tinc temps per pensar amb Josep Muñoz. Tot seguit conversem amb el Pare Manel. Parlem amb Raimond Blasi, regidor de comerç i mercats de l’Ajuntament de Barcelona. També ens acompanyarà Esther Vivas, activista i investigadora en moviments socials i polítiques agrícoles. I després de les 10, conversem amb Maite Fandos, Tinenta d’alcalde de Qualitat de vida. Parlem amb el cuiner Isma Prados i amb el director general de la Fundació Alicia, Toni Massanés. I escoltem la música en directe de la Sant Andreu Jazz Band. A més de les connexions amb una vintena de radios municipals i locals que participen del programa.

Col·labora amb El Gran Recapte i vine al Mercat de la Concepció de Barcelona per compartir en directe el Maneres de viure de La Xarxa. Us hi esperem. Entre tots ho farem possible!!

 

I diumenge…

Començem a les 8, escoltant la manera de viure d’en Josep Maria, col·lecionista de càmeres de fotografia. Tot seguit persones amb transtorns mentals severs, comparteixen taula en condició de tertulians ocasionals del programa per compartir la seva experiència amb nosaltres i parlar-nos del projecte Obertament. Imma Monsó, com cada setmana,  ens repassa algunes Assignatures pendents en l’àmbit educatiu.  A les 9, estrenem conversa fragmentada de desembre amb l’expert en comunicació Sebastià Serrano. Tot seguit aprenem a viure FlexibleMent amb Jenny Moix. I dins els Espais Comuns, conversem del projecte Báilale a la vida amb Maite Fruitós i parlem del disc de la Marató de TV3. A les 10, Gerard Jofra ens recorda el seu pare, l’humorista Eugenio, dins el temps de l’ADN. Mercè Sampietro ens fa escoltar la música que la fa feliç. I Carmen Gallego obra les portes del Cineclub. Rafael Vallbona tanca el programa signant la postal local.

Amb tot això i tots vosaltres fem, aquest cap de setmana, el Maneres de viure. Us hi esperem.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *