Aquest dimarts, Jordi Sacristán i Carme Parras, oferiran una xerrada sobre els mitjans de comunicació, obrint el cicle de conferències per a persones amb discapacitat intel·lectual que organitza la Fundació Catalana Síndrome de Down.

El cicle de conferències té com a objectiu proposar temes de debat vinculats a l’actualitat per tal que professionals d’àmbits molts diversos els expliquin de forma clara i senzilla a persones amb discapacitat intel·lectual. Jordi Sacristan, director i presentador del programa Maneres de viure a La Xarxa i Carme Parras, redactora del programa, obrem aquest cicle de conferències parlant dels mitjans de comunicació, explicant que és una notícia, com funcionen els diaris, la ràdio i la televisió i com és la feina de periodista. En la part final de conversaran amb els assistents per contestar les seves preguntes.

La conferència serà aquest dimarts 27 de novembre a les 19’30 al Centre Cultural Teresa Pàmies-Centre Cívic Urgell, c/ Compte d’Urgell, 145 de Barcelona.

A més dels funcionament dels mitjans de comunicació, la Fundació Catalana Síndrome de Down té previst debatre altres temes com la seguretat personal, la crisi econòmica o els drets de les persones amb discapacitat.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *