Descobrim els gustos musicals de la protagonista de l’espectacle que ha obert la temporada al Teatre Romea: un nou muntatge de l’obra original de David Mamet, Oleanna, amb direcció de David Selvas i traducció de Cristina Genebat.
Ens referim a l’actriu Carlota Olcina, que en aquesta obra comparteix protagonisme amb l’actor Ramon Madaula en els papers d’alumna i professor respectivament.
A la Carlota Olcina l’hem vist fent cinema, per exemple a la pel.lícula Salvador, en teatre, a les obres “Què va passar quan Nora ve deixar el seu marit”, “Carta d’una desconeguda” o Terra Baixa” però sobretot els papers que li han donat més populartitat són els televisius, a séries com ara Amar en tiempos revueltos i El cor de la ciutat.
Sobre música…la Carlota ens confessa que no pot viure sense música però que li va per èpoques n’escolta més una o una altra…que si reggae, que si flamenc..rock..

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *