Avui us parlarem d’una iniciativa que es diu Confiança Solidària que té el seu origen en una dona, la Lidia, una terapeuta amb consulta al carrer Casanova que, des de fa uns anys organitza un seguit de tallers solidaris d’autoestima, d’alimentació, de física quàntica, entre d’altres. Destinaven el què recolectaven a diverses causes, als damnificats del terratrèmol d’Haití, per exemple. Van anar creixent mica en mica. Des de l’any passat van ampliar les seves recol.lectes per repartir menjar entre necessitats de tota la ciutat comtal les nits de divendres, al voltant de l’estació del Nord.
A tot això se li hi ha afegit una altra acció solidària, la de donar un cop de mà als qui ho necessiten per menjar i que potser fins ara no havien tingut problemes econòmics i que ara sí, degut a la crisi i que ho viuen amb vergonya.
Parlem amb la Lídia Blánquez terapeuta i impulsora de Confianza Solidaria.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *