Avui jornada electoral, moltes incògnites sobre el destí de Catalunya. És sense dubte un dels arguments informatius d’avui. A Maneres de Viure com sabeu ens agrada mirar-nos la realitat des de diferents prismes i per això en aquesta estona de ràdio donem veu a persones que des de la seva sensibilitat ens ajudena a mirar per després desxifrar i analitzar el món on vivim.
Avui és amb nosaltres un home inquiet a seduit pel món de la comunicació.
Ray Torrents. Barceloní enamorat de Barcelona. va ser una de les persones que van fer possible el miracle dels Jocs Olímpics del 92. va participar a les cerimònies d’obertura i cloenda dels Jocs. Llicenciat en empresarials i màster per ESADE. Actualment treballa en el sector de turisme de negocis.També és amb nosaltres un home seduit pel viatge, en Toni Nogales. Durant molts anys ha dissenyat viatges per a altres i ha fet de guia principalment per Àfrica i l’Orient Mitjà. I com els bons viatgers s’ha endut amb ell un bocí de cadascun dels països que ha visitat.
I per últim un assessor fiscal molt enfeinat aquests dies pel tema de les amnisties… Miquel Angel López, un home declaradament d’esquerres, militant antifranquista i molt actiu en tertúlies i debats literaris i filosòfics, dues de les seves passions. Una persona molt sensibilitzada en problemàtiques socials i un gran dinamitzador de grups.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *