Afegim una nova veu a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya. En aquest cas d’un gironí que desenvolupa la seva activitat professional a Madrid.
Parlem amb el president d’un dels grups líders en producció audiovisual a Espanya, Endemol, productora de continguts amb presència a 26 països de tot el món i creadora de formats d’èxit de la televisió de la darrera dècada.Endemol va començar la seva activitat a Espanya l’any 1994, incorporant al grup altres productores del sector audiovisual, com Gestmusic o Diagonal Tv, entre d’altres.Programes com Gran Hermano, Operación Triunfo, Ahora Caigo o Atrapa a un millón, sèries com Vent del Pla o Amar en tiempos revueltos o Tu cara me suena, son només alguns dels productes que han sorgit d’aquesta factoria amb la seu central a Madrid però amb un important centre de producció i creació a Barcelona.
Avui ens acompanya a l’espai Visions de Catalunya des d’Espanya Jordi Bosch, President d’ENDEMOL España.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *