Un fracàs empresarial. Un deute i una sortida desesperada. Un viatge a Perú i una detenció, només trepitjar sol Espanyol, per tràfic de cocaïna. Aquesta és la versió d’en Metodi, un homenot gran de rostre clarament marcat per la vida dura, amb aquelles mirades que confirmen el trànsit pel costat més perillós de la vida.Ens parla de l’estrès que va sentir només entrar a la Model de Barcelona. De la necessitat urgent d’adaptar-se, quan abans millor. Ens descriu un ambient hostil i perillós, on cal sobreviure com sigui. No adaptar-se pot acabar per tornar-te boig.En Metodi assegura no ser una mala persona. Només la víctima d’un error, d’una resposta mal calculada a una situació concreta. Treballar i formar-se a la presó va ser la seva manera de buscar una sortida. Però la reinserció, la lenta i complexa tornada a la realitat, no és fàcil. La vida fora de la presó marca distàncies, mostra les dificultats de redreçar el camí i trobar una oportunitat.
Enyora el seu país, Bulgària i la seva família. Es sent sol. La culpa pesa massa. Malgrat tot en Metodi intenta recuperar el seu present per guanyar finalment el seu futur.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *