Descobrim els gustos musicals de l’escriptor, poeta i professor universitari Biel Mesquida, autor de l’obra de teatre Els missatgers no arriben mai, que es pot veure actualment a l’espai escènic La Seca-Espai Brossa fins el 9 de desembre. Les protagonistes de l’obra són tres actrius, a qui donen vida Pepa López, Rosa Novell i Anna Ycobalzeta. Les tres es preparen per representar tres personatges de tragèdia clàssica. Però no tres protagonistes, sinó tres personatges secundaris En concret, la dida de Fedra; Ismene, germana d’Antigona; Clitemnestra, dona del rei Agammenon. Sobre aquests tres personatges, Biel Mesquida ha escrit tres monòlegs que recullen i desenvolupen els moments breus però intensíssims viscuts per cada una d’elles. Cada monòleg és el relat de la tragèdia, un estudi d’aquestes persones trastornades per les inevitables passions dels altres, i una profunda i poètica reflexió sobre el sentit de la vida i la tragèdia. Hem parlat de música amb en Biel Mesquida, qui ja d’entrada ens ha confessat que li agrada molt cantar, que és un cantant frustrat a qui li agrada escoltar cançons i després cantar-les. També és dels qui, a la que pot, va a escoltar música en directe, a concerts. És dels qui segons l’època escolta una cosa o n’escolta una altra. Es debat entre jazz, la música clàssica i sobretot, la cançó francesa.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *