Ens agrada i ens ve molt de gust poder compartir amb tots vosaltres la conversa amb el filòsof Gregorio Luri, que avui ens acompanya a l’espai Maneres de viure i pensar. Ens agrada allò que diu o escriu i com ho diu i ho escriu.
Disposar d’un temps de conversa amb Gregorio Luri significa poder gaudir transitant per un inventari de temes diversos i apassionants. El plaer de deixar-se portar per la conversa i anar tirant del fil de diferents temes, sobre l’art d’educar i viure la vida. Escoltar atentament, per fixar anotacions imprescindible en el full de ruta de la nostra quotidianitat.
Gregorio Luri parla d’educació, del sentit i el rumb de l’educació, del valor dels valors, de saber destriar el gra de la palla en aquest món d’alta emotivitat. Parla de Plató, Socrates o Aristotil. De l’educació republicana. De polítiques i de ideologies. D’aquest món canviant, sotragat per una crisi que ens està projectant la pitjor dels rostres possibles d’aquest món benestant.
Gregorio Luri és un curiós, un apassionat de la vida i el viure, un excel·lent pedagog i un magnific conversador.
Una xerrada a alumnes d’una escola sobre el Valor de l’esforç a pres forma de petit llibre. Un pretext perfecte per compartir una estona de conversa amb Gregorio Luri.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *