L’Àngel parla amb molta satisfacció del segon Banc on treballa a la seva vida. Hi dedica una part del seu temps sense rebre un salari a canvi. Però en condició de voluntari assegura rebre molt més del que dona. Rep humanitat. Una benzina que el construeix com a persona, malgrat els anys.

L’Àngel va treballar tota la vida en un banc de diners. Allà va viure poder viure situacions apurades de persones que buscaven una oportunitat en forma de diners, que no podien pagar els seus deutes. Potser també la fredor dels bancs de diners davant moltes situacions personals. No som ONG’s deien.
La prejubilació va arribar massa aviat i l’Àngel va rebre una oferta que no va rebutjar. Treballar en un altre banc molt diferent. Un banc d’aliments. Fa 18 anys ningú pensava que aquella iniciativa sorgida de la solidaritat d’una minoria, acabaria sent tant necessària i massiva. L’Àngel ha vist créixer aquell banc que ara tothom coneix i que inverteix en solidaritat immediata.
Recorda que el Banc dels Aliments busca voluntaris pel Gran Recapta del proper 1 de desembre. L’Àngel ens diu que compensa, que paga la pena, que no ens ho podem perdre. En condició de voluntaris o de donants.

Share →

One Response to La manera de viure d’un voluntari del Banc dels Aliments, l’Àngel