En aquest tercer lliurament de la conversa fragmentada, Roger Mas ens explica com les noves formes de comunicació han fet possible mantenir la seva vida rural i desenvolupar sense problemes la seva activitat professional. Connectat fins a un cert punt i desconnectat en la mesura necessària. Roger Mas reconeix que el contacte amb la natura i un punt de solitud li resulten imprescindibles per donar sentit i textura a les seves cançons. Músiques que evolucionen i que sorprenen en cada nou treball. El darrer un magnífic disc construït a foc lent al costat de la Cobla Sant Jordi ciutat de Barcelona, on el so potent de la cobla encaixa amb les melodies contingudes o abraonades composades per Roger Mas.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *