Aquesta és la pregunta que plantegem al Cineclub d’avui i, prenem com a punt de partida la pel.lícula Shame, escollida amb la intenció d’abordar un tema des de diferents perspectives, les dels oients. Un fòrum obert on podeu expressar-vos, opinar i parlar sobre cinema i sobre la vida. Shame Una pel.lícula britànica estrenada l’any 2011 i dirigida per Steve McQueen. La cinta la protagonitzen Michael Fassbender i Carey Mulligan.
Brandon Sullivan és un home d’uns 30 anys que viu i treballa a Nova York i pateix addicció al sexe. Busca tot tipus d’aventures sexuals i no es compromet. Els problemes sorgeixen quan la seva addicció comença a desestabilitzar el seu dia a dia. Tot canvia quan la seva germana reapareix a la seva vida. Aleshores intentarà posar ordre i buscar una solució als seus problemes.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *