En parlem amb Patrícia MCGill, nascuda a l’Uruguay ja fa anys que viu i treballa a Barcelona on es dedica a fer de contista. El so i el silenci l’han dut a les històries. Formada en art dramàtic. També ha cultivat el cant, la dansa i la pantomima. Amb les seves paraules captiva grans i petits i ens fa navegar per on ella vol. També és amb nosaltres una psicòloga que es dedica a escriure
La Mariona Masferrer va exercir la psicologia durant 18 anys fins que un bon dia va veure clar que a ella el què li agradava era escriure. Des d’aleshores no ha parat. Escriu poesia, prosa i a més a més canta en un grup de Gospel. Completa la tertulia una és antropòloga de formació i viatgera per vocació, la Mercè Campo és antropòloga social. Les seves ganes de descobrir nous móns i maneres de viure la van dur a Pequín on s’hi va estar quatre anys. A la tornada a Barcelona, parlant un xinès perfecte, treballa en diferents projectes relacionats amb la comunitat xinesa casa nostra.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *