Avui us parlarem d’una iniciativa que combina la formació i la inserció laboral amb la millora de l’aspecte del barri de Ciutat Vella de Barcelona. Es tracta d’un programa que es diu “Color a les persianes”, L’objectiu és que 15 joves, d’entre 19 i 25 anys, netegin i pintin les persianes de diferents establiments del barri de Sant Pere, Santa Cateriana i la Ribera sense cap cost per a les botigues.
Fins a finals d’any, 100 persianes de comerços i locals del barri de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera tornaran a lluir, gràcies a aquest projecte. La Fundació Comtal gestiona aquest projecte, que s’emmarca en el pla “Argent” per impulsar el comerç al districte.
En parlem amb Pep Munuera, cap de gestió de la Fundació Comtal i un dels participants del projecte, en Zuhir Mohammad El Ouriachi.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *