En negreta podeu llegir els mots amagats que ens proposava avui John Leblog en el seu repàs a l’actualiat informativa de la setmana.
Al terrenys de joc el Barça, torna a la normalitat i el Mallorca, Palma. 2 gols de Messi per al rècord i també per al record. L’Espanyol en canvi, perd amb el cuer i el president declara que no és res greu. L’afició en canvi, pensa més més en el res lleu. La directiva expressa màxima confiança en Pochettino. Ja sona Valverde
A la Moncloa, Govern i oposició ultimen a correcuita un decret per aturar els desnonaments de forma selectiva. Ha calgut parlar de mort perque es tornin amorosos
Grans mostres d’afecte, també als carrers d’arreu. Després de la vaga espanyola, dimecres tocava la europea i en breu, muntaràn la mundial. Tot sigui per esbravar-se de retalls i rebaixades i debats de tots colors. Això sí, generem molta més feina. Es fabriquen més pancartes i reparem contenidors. A Tarragona, de cop i “porrasso”, un nen en surt mal parat. Rebot de porra fortuït. Forts tuits a la xarxa dedicats a unos mossos tant delicats.
A Madrid també s’esbatussen. Aldarulls i persecucions al entorn del Congrés dels diputats. Proposo concentració anti Rajoy a la plaça d’Ineptuno.
I de polítics no en parlem més, que estan tots encara en campanya buscan remeis al atur i solucions pels parats, quan nosaltres, de discursos i promeses incomplertes, ja n’estem prous saturats.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *