La vida és un constant procés d’adaptació i aprenentatge. Un procés de canvi permanent on moltes de les coses que ens passen escapen al nostre control. El destí és incert, tolera amb dificultats els plans perfectament dissenyats.
Per això deixar que la vida flueixi a la recerca d’un instant de felicitat és un excel·lent aprenentatge. La Maite ho sap. Va canviar de vida quan va tancar l’agencia de publicitat per dedicar-se a la practica i l’ensenyament d’arts orientals. I la vida li va canviar quan la seva filla Maria va morir d’un càncer amb només 19 anys.
Una experiència dura, colpidora, de la que mai podrà recuperar-se del tot però que de forma màgica ha esdevingut un gran moviment natural ple d’energia i entusiasme per viure. En els pitjors moments la Maria cridava “bailalé a la vida” i aquells que la van estimar van convertir aquella expressió en un lema per no oblidar, però sobretot per avançar. Per anar construint-te a partir d’allò que vas vivint. Ara “Báilale a la vida” és un moviment imparable, ple d’energia, un motor per viure… una immensa lliçó de vida crescuda amb la força de l’optimisme.

Share →

One Response to La manera de viure i pensar d’una professora de tai-xi, la Maite

  1. […] Maneres de Viure Tweet Aquesta entrada ha estat publicada a noticies el 17 novembre, 2012 per Maite. […]

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *