La sobtada aparició de dues salamandres en la primera part del recorregut compartit amb el cantautor Roger Mas, van servir-nos per confirmar el seu vincle emocional amb el paisatge. Amb les petites històries que el conformen i li donen vida. Amb aquells detalls que passen desapercebuts a ulls dels qui no projecten una mirada atenta.
Un paisatge que sembla acabat, finalitzat, però que és un permanent estat de canvi i transformació… només visible per aquells que senten extrema curiositat per la vida.
Obrim l’espai de la conversa fragmentada, diàlegs compartits que donen valor al relat i a l’espai per on aquest transita. Us oferim el segon capítol de la conversa fragmentada de novembre, compartida amb el cantautor Roger Mas, caminant per les afores del seu poble, Solsona, capital de la comarca del Solsonès.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *