Una dona de 53 anys veïna de Barakaldo, a Biscaia, va suïcidar-se ahir quan la comissió judicial procedia a fer efectiu el desnonament del seu habitatge.
Per aquesta nova víctima de la voracitat financera arriben massa tard les mesures urgents, anunciades aquesta setmana, per evitar aquesta mena de practiques endegades pel Partit Popular i el PSOE per modificar la llei que els permet.
També aquesta setmana el Tribunal de la Unió Europea ha qüestionat la legalitat dels desnonaments espanyols, donat que ens alguns casos vulnera els drets dels consumidors. També el col·lectiu judicial ha mostrat les seves dificultats a l’hora de decretar determinades sentències executòries.
De tot plegat en parlem amb Ada Colau, portaveu del col·lectiu plataforma d’afectats per la hipoteca, que aquesta setmana també ocupava durant més de dues hores la seu central de Caixa Catalunya a Barcelona.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *