Convertir una afició en professió té els seus avantatges però també els seus inconvenient. Fas allò que t’agrada tot el dia però sovint passes tot el dia fent-ho. Els límits i el temps es difumina quan l’activitat a la que et dediques t’apassiona. Costa molt trobar els límits que separen el plaer de l’obligació.
En Guillem ho sap. En condició de jove empresari impulsa on centre hípic on cal fer de tot, on les jornades se sap quan comencen però mai com i quan acaben. De fet la seva vida gira a l’entorn d’un sol món, els cavalls i la hípica, expressada de formes diverses.
En Guillem té cura de l’estable i dels cavalls que hi viuen. Dóna classes, gestiona el centre i troba el temps necessari per practicar un esport molt singular… el horseball, una mena de joc en equip a cavall on els participants han d’introduir una pilota amb nanses en una cistella. Un esport força espectacular que en Guillem impulsa amb el seu entusiasme. La quadratura del cercle per un home que estima els cavalls.

 

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *