Descobrim els gustos musicals del que podríem batejar com un mag de les bombolles, ens referim a Pep Bou, de qui, si no heu vist cap espectacle, us recomanem, per exemple, que l’aneu a veure demà diumenge al Teatre La Farándula de Sabadell on s’hi podrà veure el seu espectacle Rebufaplanetes que presenta màgia i il.lusió per tots els públics des de 1982 amb els seus espectacles fets a base de bombolles que no deixa mai de sorprendre als escenaris de tot el món. A La Farándula hi portarà una versió revisada i actualitzada que combina perfectament bellesa i tècnica.
Diu que va tan atabalat durant el dia que no té l’habit d’escoltar música i es posa la ràdio, a no ser que s’acabi de comprar un disc, que aleshores l’escolta compulsivament. Sí que quan va en cotxe se’n posa sempre.Té molt clares les seves preferències musicals…el jazz i la música clàssica són els pals de paller. I destaca, lluny d’aquests gèneres, la música de Nino Rota i les seves bandes sonores.

 

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *