Aquest és el text que resumeix l’actualitat de la setmana i que ens proposava avui John Leblog. Les paraules amagades les podeu llegir en negreta. Avui, saturats durant setmanes d’eleccions americanes que han estat finiquitades amb victòria d e l’Obama, no parlarem de polítics. Desconectem dels partits i de tots els seus programes per només un minutet.
Avui serem com aquell diari americà que en període electoral re publicà. Com aquell programa amable de la tele del que mai et canses. Com aquell presentador de ràdio positiu que comença el seu programa amb “de la guard” i obre les finestres de bat a bat perquè entri l’aire fresc amb una florida mostra de noticies positives. Un que no ens parla de crisi i de passivitat dels que governen i sí de propostes constructives , de tenacitat, de valors i aspiracions de cotes més altes. Avui descansem dels comicis per només seixanta segons.
Oh clar home ! em diràs, desde el mar o la muntanya , és més fàcil que em toqui la loteria que aïllar-se d’una campanya. Doncs quasi ho hem conseguit, s’acaba ja aquest minut i tornem a la realitat i als missatges comicials. Que conecti Catalunya amb els focs artificials.
I nosaltres amb paciència, escoltem als candidats, es que tenim eleccions?

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *