Era el mejor de los tiempos, era el peor de los tiempos; la edad de la sabiduría, y también de la locura; la época de las creencias y de la incredulidad; la era de la luz y de las tinieblas; la primavera de la esperanza y el invierno de la desesperación”. Cintant Charles Dikens, dos segles després del seu naixement, veia la llum la primera edició de la versió en castellà del Huffington Post, singular portal de notícies que l’any 2005 impulsava Arianna Huffington als Estats Units per ser la replica liberal i progressista d’un altre compilador de notícies, el Drudge Report.
Seguit per milions de lectors als Estats Units, el HuffPo, així se’l coneix popularment, esdevé un portal on la informació diària i la última hora s’hi suma l’anàlisi en forma de blog d’especialistes d’àmbits molt diversos. Un portal que és alguna cosa més que un diari digital. Un espai obert a la participació del lector.
Qui citava a Dickens en la benvinguda als nous lectors del HuffPost espanyol era, el passat més de juliol, la seva directora, periodista de llarga trajectòria a la ràdio i la televisió estatal, directora fins l’any 2012 del programa de cap de setmana de la Cadena Ser “A vivir que son dos días”, MONTSERRAT DOMINGUEZ, que avui ens acompanya a l’espai VISIONS DE CATALUNYA DES D’ESPANYA.
(Salutació)
Montserrat Dominguez ha dirigit programes informatius a Tele5 i Antena 3, “La mirada crítica” o “Ruedo Iberico”. A estat columnista a La Vanguardia, a més del seu pas per la SER o CANAL Plus.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *