Tot es pot complicar per fer-ho millor. Fins i tot un costum t’han quotidià com prendre un cafè, pot tenir el seu art i rituals per acostar-lo a la perfecció. No parlem d’aquell cafè que surt de les màquines expenedores, ni d’aquell que reescalfem a casa. Tampoc del que ens serveixen en la barra d’un bar sense massa interès per les textures o els sabors… no… parlem d’un cafè, triat, seleccionat, torrat a foc lent, que desprèn aromes i textures arribades de llocs molt llunyans. Cafè, cafè, que aixeca l’ànim i desperta el paladar.
En Sergi és un jove que a partir dels ensenyaments del seu mestre barista va apassionar-se pel cafè. Un barista és un sommelier del cafè, un creador de sensacions pel gust i l’olfacte. Campió d’Espanya d’aquest art, en Sergi vol continuar la seva formació per acostar-se a la perfecció. Molt més enllà d’aquell consum evolucionat i massiu que han representat les capsules de màquina amb infinitat de textures.
A aquesta hora del matí, moltes cases desperten amb l’aroma que desprèn un cafè de primera hora… un cafè, un dolç, un diari i el maneres de viure de fons. Una bona proposta per començar el diumenge..

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *