Obrim l’espai de la conversa fragmentada, diàlegs compartits que donen valor al relat i a l’espai per on aquest transita. Avui estrenem conversa fragmentada de novembre, compartida al llarg de les quatre properes setmanes amb el cantautor Roger Mas, caminant per l’entorn natural del seu poble, Solsona, capital de la comarca del Solsonès.
Roger Mas és un músic singular, un cantautor difícilment classificable, que projecta la seva trajectòria musical a un ritme molt particular. La seva veu és una de les més boniques que ha donat mai la música catalana, opinió del prestigiós crític Mingus B. Formentor.
Veu càlida que projecta unes cançons pensades i creades a foc lent. Roger Mas és un home lligat a la terra i el paisatge. A la seva terra i el seu paisatge, que ens convida a compartir en aquesta conversa fragmentada que avui estrenem.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *