De tot plegat en parlem amb els tertulians ocasionals que ens acompanyen avui, que són: l’Agustí Comotto, il.lustrador nascut a Buenos Aires però ja fa uns quants anys que viu i treballa a Catalunya. La seva passió per la història i l’actualitat el tenen atrapat a la tertulia ocasional. Content perquè acaba de presentar Les 20 mil llegues de viatge submari il.lustrat per ell.També és amb nosaltres un activista en tots els àmbits de la vida. Un home que no es rendeix fàcilment i que ha demostrat que amb coratge i perseverança es poden saltar molts obstacles. Fèlix Eroles és un ferm defensor de la Custòdia compartida dels fills. Té estudis de magisteri i filosofia, després d’uns mesos a l’atur es prepara per iniciar nous projectes laborals. Esperit crític amb aportacions interessantíssimes sobre les Maneres de viure. I el tercer tertulià amb qui compartim taula que de la fusta en treu sons preciosos. ÉS em Josep Carbonell, luthier, es dedica a fer violins. Busca l’ànima en els troncs dels arbres. Converteix una cosa insignificant en una petita meravella després de moltes hores de feina. Un treball artesà que li ha ensenyat que de vegades les coses més belles són invisibles als ulls i que cal esforçar-se per trobar-les.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *