La iniciativa de la que us parlarem avui té com a protagonista les bicicletes. Qui més qui menys, i sino ell, algun familiar, amic, conegut..teniu alguna bicicleta usada, per reparar o vella arraconada a casa…doncs bé, aquella bicicleta pot ser un article de luxe o molt útil a una altra persona. D’això se’n van adonar fa un temps en Romà Boule fins que el passat mes d’abril posava en marxa la ONG Bicicletassinfronteras.org. Ho feia amb el projecte “Una bicicleta pel teu veí” per la que recollien aquestes bicicletes que us mencionàvem…les van arreglar, les van pintar, revisar i les van portar a un dels 3 magatzems que tenen per distribuir-les als més necessitats. I el 12 d’agost, al poliesportiu de Cabanes, lliuraven 90 bicicletes usades i rehabilitades a persones de nacionalitats d’arreu del món: senegalesos, gambians, marroquins, catalans…La seva tasca, però no ha parat ni molt menys després del 12 d’agost sino que segueixen, ara amb altres projectes dels que us n’avancem els noms, “Camino a Gambia” i “100 bicis para Amantapur” però que ens explicaran tot seguit la Rosa Gómez i en Romà Boule.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *