Aquesta és la pregunta que plantegem avui, entesa com aquella situació de tensió o hostilitat produïda per un desacord entre dues o més persones, que segons com es desenvolupi pot acabar en una discussió verbal o, en un cas extrem, en una guerra. Dels tipus de conflictes, els graus de conflictivitat i demés en volem parlar amb un expert en el tema com és en Josep Redorta, expert en gestió de conflictes, advocat, Doctor en Psicología Social i Master en Análisi i Conducció de Grups. La seva àrea d’ especialtizació és el camp del Conflict Management i la Mediació on du a terme tasques en els àmbits de la investigació, formació, intervenció i divulgació.
Acaba de publicar el llibre No más conflictos (Ed Paidós).

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *