Descobrim els gustos musicals de la periodista i escriptora Ada Castells,guanyadora del premi Sant Joan Unnim 2012 per la novel.la Pura Sang i que tot just ara acaba de publicar amb l’editorial Columna. És una novel.la ambientada en dos espais tan diferents com la Menorca rural i la Barcelona de l’Eixample segueix el fil d’un misteri. Una història passional amb elements gòtics que explora els límits de la bogeria.
L’Ada Castells va iniciar la seva trajectòria literària el 1998 amb una novel·la sobre els seus avantpassats protestants, El dit de l’Àngel. També ha publicat Mirada, una novel·la en contra de la dictadura de la imatge, i Tota la vida, una refl exió sobre la creació artística basada en la vida del pintor alemany Caspar David Friedrich. Es guanya la vida amb el periodisme i fent cursos d’escriptura.
Curiosa la relació de l’Ada Castells amb la música…diu que mai n’ha tingut necessitat d’escoltar-la i per aquest motiu no hi entén gaire ni n’escolta gaire excepte a un lloc, que tot seguit ens desvetllarà ella mateixa. El què sí que us puc avançar del què ens va dir és que d’adolescent era punk i que òbviament, es feia un tip d’escoltar música de grups punk bascos.

 

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *