L’Andrea va arribar a la professió de periodista en certa mesura per amor. També per amor i en certa mesura, prova fortuna en el món de la literatura. Conviure amb una parella periodista la va impulsar a fer-se periodista i una ruptura sentimental va fer que decidís escriure la seva segona novel·la que ara publica… “Lluny de Pequín”.
Enmig d’aquets recorregut personal i professional un paisatge llunyà, la Xina, on hi va arribar l’any 2006 per exercir de periodista free-lance, quan el gran imperi oriental emergia com la gran potencia que havia de decantar els equilibris globals.
La novel·la de l’Andrea recull part de l’experiència viscuda, el seu camí personal i professional d’enormes proporcions i distàncies, en la mateixa mesura que determinant en el present i el futur d’aquest planeta global.
De retorn a casa l’Andrea intenta superar la crisi occidental en condició de periodista, però ja pensa en el proper destí continental on rescriure el seu relat personal i professional, donant forma aquella idea que l’inspira i que assegura que allò que ara tenim mai és per sempre.

Share →

One Response to La manera de viure de la periodista i ex corresponsal de la Xina, l’Andrea