Max Estrella és un poeta que tot i la seva ceguesa hi veu molt clar. Els seus versos lluiten contra una Espanya esperpèntica, deformada… vaja, més o menys com la que tenim ara… Un personatge que ramon del valle Inclán va crear l’any 1924 i que protagonitza una de les seves obres més venerades Luces de Bohemia. maneres de Viure l’ha anat a veure i avui l’analitzem amb tres oients que també l’han vist i amb tots els que des de casa us volgueu sumar al debat.Com dèiem Luces de Bohemia és una producció de La Perla 29. Una companyia de teatre que ha posat en peu diversos muntatges, importants, i que sempre ho ha fet amb delicadesa i compromís, guanyant-se els elogis de la crítica i del públic. Vaja que la Biblioteca de Catalunya s’ha convertit en un referent per anar a veure bon teatre. En parlem amb el seu director, l’Oriol Broggi. I a l’estudi, la Berta Giraut, una de les intèrprets d’aquesta obra. L’oient del Maneres de viure que va anar a veure l’obra i que ha vingut per comentar-la també amb nosaltres és l’Andrés.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *