Descobrim els gustos musicals del cantant Moncho, que just ara fa doblet. Per una banda, ha tret un disc de boleros clàssics, “Encadenados”, que ha enregistrat amb la cantant Tamara. Un disc de 14 boleros, entre d’altres el mateix Encadenados que va fer cèlebre Lucho Gatica els anys 50, així com Perfidia, d’Alberto Dominguez o Por debajo de la mesa, a més d’algunes cançons inèdites. Paral.lelament també es posa a la venta el CD+DVD que recull el concert del Palau de la Música amb el què Moncho va celebrar les seves noces d’or professionals amb la presència de Serrat, Sergio Dalma i Antonio Carmona. A l’hora d’escoltar música Moncho ens explica que sol fer-ho mentre condueix i, pel què fa a estils, es decanta per la música llatina, sobretot la brasilera, i els boleros

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *