Avui diumenge, molt pendents de la meteorologia i la jornada electoral a Euskadi i Galícia, comencem la tertúlia plantejant el tema electoral i els possibles resultats i repercussions d’aquests comicis. D’aquest i altres temes en parlem avui amb els que avui són motiu de reflexió pels nostres tertulians ocasionals. Avui són amb nosaltres: Ray Torrents, barceloní enamorat de Barcelona. va ser una de les persones que van fer possible el miracle dels Jocs Olímpics del 92. va participar a les cerimònies d’obertura i cloenda dels Jocs. Llicenciat en empresarials i màster per ESADE. Actualment treballa en el sector de turisme de negocis. També és amb nosaltres, estrenant-se avui com a tertuliana, la Rita Alibek, nascuda a Bagdad i qui l’any 2005 es va traslladar a Barcelona amb la seva família. La guerra al seu país ha marcat una manera de ser i enfrontar-se als problemes. Enginyera informàtica li agrada escoltar històries amb la llum d’una espelma. Completa la tertúlia d’avui en Joan Miquel Viadé, un navegant de la vida. Filòsof, informàtic, artista plàstic, terapeuta de l’espai… s’ha deixat dur sempre pels impulsos, per la intuïció. Arriscar per viure, ser responsable de les pròpies decisions. Un home valent a qui no li ha fet por llutar pels seus somnis. Ara està implicat en un projecte artístic que l’esperona.

Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *