Els darrers dies els mapes del temps ens han alertat de l’arribada per aquest cap de setmana d’un episodi de plujes fortes i intenses. Aiguats forts de forma local, sobretot amb risc de tempestes que poden descarregar amb molts intensitat en un mateix punt. Les previsions marquen una certa treva aquest matí de dissabte.
Aquesta és la previsió i l’advertiment que Protecció civil i el departament d’interior de la Generalitat pel cap de setmana. En els primers episodis d’aquest temporal, les pluges i l’onatge provocaven dos accidents amb una persona morta i un altre desapareguda.
De tot plegat, reiterant l’advertiment, en parlem amb el director general de protecció civil Manel Pardo.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *