En negreta teniu destacades les paraules que s’amagaven a l’enigma que un setmana més ens proposa John Leblog.

L’olla política, que ha continuat bullint amb força aquesta setmana , va començar amb un Mas molt defenCIU que responia al sr. Wert dient que a les escoles catalanes no venem cap plaça de parking, és a dir “Una, grande y Libre”. Els bascos tampoc perden pistonada i deixen enrere el terrorisme com a arma electoral, potser per això es barallen per a celebrar els seus mítings a AnoETA.
Lluny de Catalunya però propers en emocions, els escocesos tindran finalment consulta al 2014, i vet aquí que el president, buscant ara suport internacional a la causa, els felicita, es confessa fan incondicional del gran Seny Connery i proclama als quatre vents un “Visca la democràcia !” i s’ens queda tant flamenc.
L’humor blanc de la setmana l’ha portat l’Emperador, la sonada operació contra el blanqueig de capitals de la màfia xinesa, on una coneguda estrella del porno declara que “Nacho Na” però que li encanta sentir dir a tothom que és un membre destacat.
Acabem en positiu, si la nit de dissabte veieu un rei a Barcelona, quan no tenim cap infraestructura que inaugurar, penseu que potser segueixi l’estel que el guia cap a la clínica on ha d’honorar al Messies, fill d’en Messi, que diumenge si el 10 vol, vindrà al món, Mirra per on.

Tagged with →  
Share →

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *